PRESENTACIÓ

Amb més de 20 anys d’experiència, el despatx d’arquitectura AMSA ofereix un servei tècnic especialitzat i integral dins del sector de la construcció.

 

Som la seva  millor referència

                           

L’equip de professionals d’AMSA, format per titulats en Arquitectura i Enginyeria, combina experiència i el màxim rigor tècnic.

 

L’adopció d’un format multidisciplinari és part de la nostra voluntat de servei: disposar de tècnics especialitzats ens permet oferir una resposta completa i unitària a cadascun dels requisits que suposa la concepció i desenvolupament de qualsevol projecte immobiliari.

 

Història

 

Els germans Àngel i Laureano Martínez van fundar AMSA, en la seva configuració actual, el 1992. No obstant, els veritables orígens de l’empresa cal buscar-los en l’antic negoci familiar dedicat a la promoció i construcció d’habitatges.

 

En els seus anys d’activitat, AMSA ha experimentat un lògic desenvolupament. Això ha provocat alguns canvis d’ubicació de l'estudi, així com la conformació dels professionals que integren l’equip humà de l’empresa.

 

Aquesta evolució també s’expressa mitjançant el canvi de tipologia dels projectes. AMSA ha passat a compaginar encàrrecs per particulars (habitatges, reformes, interiorisme...) amb la realització de projectes per l’administració (equipaments, obra urbanitzadora...)

 

Com a conseqüència, actualment, els reptes de l'empresa són:

 

• Consolidar la seva actual posició dins del sector

• Enfortir la seva estructura com empresa de serveis, optimitzant recursos i millorant la qualitat.

POLÍTICA DE QUALITAT

Com a política d’empresa, i amb l’objectiu de garantir un servei de qualitat, AMSA Arquitectura ha desenvolupat una meticulosa metodologia de treball que ha desembocat en l’obtenció de la certificació ISO 9011 per a la totalitat de processos tècnics de projecte i direcció d’obra.

FILOSOFIA

AMSA ofereix solucions als canvis que viu el món professional de l’arquitectura en l’actualitat. Lluny de la idea d’una organització anquilosada, que sovint dóna a pensar en un estudi d’arquitectura com un taller artesanal, planteja el seu treball com una filosofia d’empresa de serveis.

 

Els nostres principis d’actuació són:

 

• Augmentar contínuament la satisfacció dels clients, complir els contractes, la normativa aplicable i els altres requisits assumits.

• Donar resposta als requeriments i necessitats de la societat, especialment pel que fa al desenvolupament de projectes sostenibles.

• Garantir als professionals el nivell de formació, motivació i els mitjans tècnics necessaris per l'eficient desenvolupament de les seves activitats.

• Comprometre’s amb els valors propis de la disciplina arquitectònica.

• Avançar la implantació de les noves tecnologies.

• Executar una millora contínua del sistema, per augmentar la qualitat del projecte i optimitzar temps i recursos.

RESSENYA

Ángel Martínez (mitjançant AMSA Arquitectura) ha dut a terme totes les fases de construcció d’un habitatge unifamiliar i el resultat no ha pogut ser més satisfactori. La seva dinàmica de treball és molt exhaustiva i exigent amb si mateix, amb el que aconsegueix resultats molt consistents i coherents des d’un principi fins el final del projecte. Mostra en tot moment un complet domini tècnic, aconseguint transmetre aquest coneixement amb claredat i bastant passió, no obstant, això no li suposa cap mena de trava per valorar cap proposta, per absurda que pugui ser. És un dels professionals amb major vocació de servei al client que he conegut, la qual cosa genera un clima de confiança i de molt bona comunicació. A nivell personal, és respectuós, prudent, participatiu i amb un diàleg molt agradable i proper. Haver treballat amb ell ha sigut una molt bona experiència.

 Servei i atenció immillorables, plenament satisfet.

Com a client de AMSA Arquitectura, considero que la millor definició que correspon al seu equip de treball és la d’excel·lent, a causa del seu elevat nivell de exigència, compromís, implicació i professionalitat. Partint de la base que en l’equip d’arquitectura que lidera el meu projecte he dipositat tota la meva confiança, només puc mostrar la meva satisfacció per el gran treball realitzat. Enhorabona per mantenir aquest alt nivell de compromís amb el client.

Boníssima experiència i satisfacció amb tot l’equip de AMSA Arquitectura. Agrair a Ángel Martínez la seva gran professionalitat en tots els treballs que ha realitzat, en especial la rehabilitació integral d’un edifici, que no fa ser una tasca fàcil. Reuneix totes les condicions perquè el resultat del projecte sigui totalment satisfactori, per la seva experiència, total implicació, dialogant, compromès, resolutiu... Una sort poder comptar amb un professional com ell.   

Privacy Policy Cookie Policy